Možnost izbire aktivnosti

Družine si lahko sestavite svoj dan na Krvavcu. Od aktivnosti, ki bi jih radi preizkusili, do hrane in prenočitve. Za vse poskrbimo mi, vi pa brezkrbno uživate v vašem izboru.

Aktivnosti poleti

Trampolini, bike park, spust s tubo, lokostrelstvo, adrenalinski park, plezalna stena, iskanje skritega zaklada, orientacija, spust z gorskimi gokarti, spust z gorskim skirojem, spust s kolesom, vodeni izleti po okoliških hribih, spoznavanje živali, jahanje, nočni pohod z baklami, piknik v naravi, pohod po Škratovi poti, geocatching (iskanje zakladov s pomočjo navigacije), iskanje skritih zakladov, orientacija, taborniški dan, indijanske veščine, opravljanje raznih izzivov (gradnja mostu iz naravnih materialov, spoznavanje narave, lovske spretnosti, zadeni cilj, reši uganko, preplezaj oviro, najdi ključ do škrata Krvavca…

Aktivnosti pozimi

Učenje smučanja in bordanja, pohodi po okoliških hribih, nočno in dnevno sankanje, nočni pohodi z baklami, turno smučanje, gradnja igluja, iskanje skritega zaklada, Trampolini, bike park, spust s tubo, lokostrelstvo, orientacija, spust z gorskimi kolesi, vodeni izleti po okoliških hribih s krpljami, spoznavanje zimskih živali, piknik, pohod po Škratovi zimski poti, geocatching (iskanje zakladov s pomočjo navigacije), iskanje skritih zakladov, orientacija, taborniški zimski dan, indijanske veščine preživetja v naravi pozimi, opravljanje raznih izzivov (gradnja mostu iz naravnih materialov, spoznavanje narave, lovske spretnosti, zadeni cilj, reši uganko, preplezaj oviro, najdi ključ do škrata Krvavca…..

Možnost prenočitve in prehrane

Lahko se odločite tudi prespati v hotelu ali apartmajih na Krvavcu. Pestra je tudi izbira hrane in ostalih storitev. Ste že imeli piknik 1500m nad Ljubljano? Pri nas ga lahko imate… Za vse poskrbimo mi.