PAKETI AKTIVNOSTI POLETI

Poleti smo za vas pripravili različne možnosti aktivnosti, ki si jih izberete po vaši želji. Cena paketa bo odvisna od izbranih aktivnosti, trajanja, namestitve,..

PAKETI AKTIVNOSTI POZIMI

Tudi pozimi smo za vas pripravili veliko aktivnosti in možnosti na snegu. Lahko si organizirate dan, dva ali cel vikend v skladu z vašimi željami. Za vse ostalo poskrbimo mi.

PAKET 1.DAN

PAKET 2.DNI

PAKET VIKEND

RAZLIČNE AKTIVNOSTI

PRENOČIŠČE

MOŽNOST KOMBINIRANJA

PAKET 1 DAN

V paketu za 1 dan si organizirate po lastni želji način prevoza, aktivnosti dopoldan, prehrano, aktivnosti popoldan in še dodatne možnosti odvisno od želja.

PAKETI 2 DNI

V paketu za 2.dni si organizirate po lastni želji način prevoza, aktivnosti dopoldan, prehrano, aktivnosti popoldan, prehrano zvečer, nočitev in aktvnosti drugi dan in še dodatne možnosti odvisno od želja.

PAKET VIKEND

V paketu za vikend si organizirate po lastni želji način prevoza, aktivnosti dopoldan, prehrano, aktivnosti popoldan in prenočišča za vsak dan posebaj vključno z večernimi možnostmi in aktivnostmi.

AKTIVNOSTI

Izberate lahko med različnimi aktivnostmi glede na letni čas: smučanje, sankanje, nočni pohodi z baklami, adrenalinski park, plezalna stena, trampolini, napihljivi gradovi, pohodi, spoznavanje živali, timbuilding aktivnosti, nočno sankanje, gradnja iglujev, kolesarjenje, downhill, orientacijski pohodi, vodeni izleti v hribe, spuščanje s tubo, gorskim skirojem, gokartom, iskanje skritega zaklada, masterchef, planšarska izkušnja, supanje v jezeru,…

KOMBINIRANJE AKTIVNOSTI IN CENA

Cena je odvisna od izbranih aktivnosti in drugih možnosti, ki jih ponujamo. Vi si izberete katere aktivnosti bi želeli, mi pa poskrbimo za njih.

PRENOČIŠČA

Izbirate lahko med prenočitvami v hotelu na Krvavcu ali apartmajih.

PRIMERI URNIKA AKTIVNOSTI

Primer 1: Trajanje 1 dan:

8.30-9.00 zbor na spodnji postaji gondole

9.00-9.30 pijača dobrodošlice (rogljički, spoznavanje z ekipo, ki vas bo vodila)

9.30-10.30 aktivnost 1

10.30-12.00 aktivnost 2

12.00-12.30 malica

12.30-14.00 aktivnost 3

14.30-15.30 kosilo

15.30-16.30 počitek ob igrišču za otroke

16.30-18.00 aktivnost 4

18.00-19.00 zaključek in odhod v dolino (dodatna možnost piknik)

Primer 2: Trajanje 2 dni

1.dan enako kot aktivnosti za 1.dan, možnost dodati nočni pohod z baklami, spanje v apartmajih ali hotelu na Krvavcu

2. dan (urnik je lahko podoben kot 1.dan, oziroma lahko ponovite tiste aktivnosti, ki so vam bile najbolj všeč in dodate aktivnosti kot so: geocatching (“iskanje zakladov po točkah”, adrenalinske aktovnosti, spoznaj živali, pastir za en popoldan, zbiraj izzive (npr. izdelaj most iz naravnih materialov, zadeni tarčo, preplezaj oviro, reši uganko,..), kjer premaguješ zastavljene naloge, orientacija, iskanje skritega zaklada, po Krvavški poti, indijanec, lovec, pohodnik,…