TIMBUILDING IN IZOBRAŽEVANJE

Za vas lahko organiziramo in najamemo tudi dvorano, kjer bomo izvedli izobraževanje in nato tudi teambuilding aktivnosti, s tem zadovoljimo dvema kriterijema, ki so pomembna za uspeh.

TEAMBUILDING ZA EN DAN

Organiziramo lahko teambuilding za eno popoldne, cel dan ali več dni.

POSKRBIMO ZA CELOTNO IZKUŠNJO

Organiziramo lahko predavanja, najeme prostorov, animatorjev, hrane, rekvizitov, prenočišča, prevoze,..

CENA

Cena teambuilding programa je odvisna od velikosti vaše skupine, kaj poskušate s programom doseči in časovnim okvirom, ki ga imate na voljo. Programe prilagajamo glede na želje naročnika.

TEAMBUILDING AKTIVNOSTI

TEAMBUILDING PODJETJA

TEAMBUILDING TUDI POZIMI

CELOTNA IZKUŠNJA

KAJ JE TIMBUILDING

Team building dogodki so namenjeni podjetjem, družbam, poslovnim skupinam in družinam za boljše odnose, povečano zaupanje, učinkovitejše delo, povezanost… Programi so usmerjeni v razvoj in vodenje učinkovitih ekip, družin, družb in spodbujajo ustvarjalni potencial posameznika in skupine. Za podjetja so zaposleni pomembni z več vidikov pri uspešnosti podjetja zato je smiselno in iz izkušenj potrjeno, da boljša povezanost, odnosi, sodelovanje prinesejo uspeh. Team building dogodek in ostale načrtovane timske aktivnosti povečajo motivacijo zaposlenih, kar posledično pripomore k večji konkurenčni prednosti podjetja in s tem tudi uspešnosti podjetja. Za družine in družbe pa lahko timbuilding pomeni veliko zabave in povezovanja hkrati.

ZAKAJ TIMBUILDING

Med timbuildingom se gradijo in izboljšujejo medosebni in osebni odnosi, poveča se  produktivnost in učinkovitosti, dviga se strast in želje pri zaposlenih, razvija se osebne in timske dinamike, dvigne se kreativni potencial,  spodbuja inovativnost, poveča motivacijo, razvijajo se vodstvene veščine, izkustveno učenje, razvija se pripadnost in vzajemno zaupanje, boljša sposobnost reševanja konfliktov, spodbuja odprto in iskreno komunikacijo, zavedanje odgovornosti, uspešno spopadanje s spremembami, spodbujanje  timskega dela.

TIMBUILDING AKTIVNOSTI

Izbirate lahko med številnimi aktivnostmi od klasičnih iger, aktivnosti, do jadranja, gradnje igluja, adrenalinskih izkušenj, raziskovanja, masterchefa, indijancev, tabornega ognja, rafting, soteskanja, zipline, plezanja, aktivnosti izboljševanja zaupanja, komuniciranja, vodenja, piknika in vsega ostalega. Prilagajamo se željam in ciljem naročnika. Aktovnosti lahko izvajamo na Krvavcu ali tudi drugje, odvisno od želja.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Smo strokovnjaki za izvedbo dogodkov in imamo dolgo tradicijo izvajanja tečajev, dogodkov in drugih aktivnosti. Poleg tega lahko poskrbimo za vse od hrane, najema prostorov, dvoran, iskanje predavatelja, rekvizitov,..
Dogodke prilagajamo potrebam in željam naročnika.

PRIMER URNIKA AKTIVNOSTI

Primer 1: Trajanje 1 dan (BREZ IZOBRAŽEVANJA): V kolikor vključimo tudi izobraževanje, je  lahko le to namesto nekatere aktivnosti.

8.30-9.00 zbor na spodnji postaji gondole

9.00-9.30 pijača dobrodošlice (rogljički, spoznavanje z ekipo, ki vas bo vodila)

9.30-10.30 aktivnost 1

10.30-12.00 aktivnost 2

12.00-12.30 malica

12.30-14.00 aktivnost 3

14.30-15.30 kosilo

15.30-16.30 počitek

16.30-18.00 aktivnost 4

18.00-19.00 zaključek in odhod v dolino (dodatna možnost piknik)

Primer 2: Trajanje 2 dni

1.dan enako kot aktivnosti za 1.dan, možnost dodati nočni pohod z baklami, spanje v apartmajih ali hotelu na Krvavcu

2. dan (urnik je lahko podoben kot 1.dan, oziroma se nadgradi timbuilding aktivnosti glede na potrebe iz prvega dne in dodajanje novih aktivnosti, ki zahtevajo sodelovanje in željene rezultate.