IZLETI POLETI

Poleti smo za vas pripravili različne možnosti izletov v hribe glede na zahtevnost in trajanje.

IZLETI POZIMI

Tudi pozimi smo za vas pripravili različne možnosti izletov v hribe glede na zahtevnost in trajanje.

LAŽJA ZAHTEVNOST

SREDNJA ZAHTEVNOST

TEŽKA ZAHTEVNOST

RAZLIČNO TRAJANJE

PRENOČIŠČE

MOŽNOST KOMBINIRANJA

LAŽJE TURE

Lažje ture smo pripravili z namenom prilagoditve posameznikom, ne potrebujete nobene dodatne opreme, samo dobro voljo. Izbrali smo lažje vzpone. Skupaj bomo načrtovali ture. Za varnost in vodenje poskrbimo mi. Primer lažjih tur: Zelenica, Orlove glave in Šija, Viševnik,..

SREDNJE ZAHTEVNE TURE

Srednje zahtevna tura je za tiste, ki nimajo dosti gorniških izkušenj a so drugače športno aktivni. Ture lahko trajajo od 3-6ur. Za vzpone se lahko potrebuje samovarovanje za večjo varnost na izpostavljenih metih, ki jo prskrbimo mi. Priporočamo tudi pohodne palice in dobre gorske čevlje. Primer srednje zahtevnih tur: Triglavska sedmera jezera, Mangart, Kofce,..

TEŽJE TURE

Zahtevna tura je za tiste, ki imajo že nekaj gorniških izkušenj in so drugače športno aktivni. Ture lahko trajajo od 3-8ur. Za vzpone potrebujemo samovarovanje, čelado, za večjo varnost na izpostavljenih mestih posrkrbimo mi z varovanjem. Obvezni dobri gorski čevlji. Ture prilagajamo trajanju, lahko več dni oziroma odvisno od želja. Pred turo preverimo znanje gorništva in se preizkusimo na plezalni steni. Primer težjih tur: Triglav, Stol, več dnevne ture od točke A do točke B (npr. Komna-Kobarid-po poteh Soške fronte, Vogel-Komna-Soča),..

TRAJANJE

Izberate lahko med različnimi turami, tudi glede na trajanje od enega do tri dni z možnostjo prenočitve v kočah ali bivakih.

PRENOČITVE

Izbirate lahko med prenočitvami v kočah ali bivakih. O vseh možnostih se dogovorimo ob načrtovanju ture.

CENA IN PREVOZ

Cena je odvisna od izbranih aktivnosti in drugih možnosti, ki jih ponujamo. Vi si izberete katere aktivnosti oziroma ture bi želeli, mi pa poskrbimo za organizacijo, rezervacijo, izvedbo, vodenje in varovanje. Nudimo tudi najem varovalne opreme.