JECOM SPORT

je športna šola za malčke, mlade in mlade po duši.

Skozi celotno leto skrbimo za aktivno preživljanje

prostega časa vseh ljubiteljev športa.

Pozimi se nam lahko pridružite na smučanju na Krvavcu, poleti pa nam adrenalin dvigne mountain biking, prav tako pa poskrbimo za otroke med šolskimi počitnicami z različnimi programi, ki jih nimajo nikjer drugje. Za naše najmlajše organiziramo tudi tečaje plavanja, rolanja, aktivne počitnice, rojstnodnevne zabave in različne gibalne programe.

Vsi željni bolj umirjene rekreacije vabljeni, da se nam pridružite na tečaju nordijske hoje. V našo družbo pa vabimo tudi kolektive podjetij, ki jih bomo z aktivnostmi v sklopu team buildinga še bolj povezali in okrepili.

SPOZNAJTE EKIPO

Naši strokovnjaki so srce Jecom Šport-a. Že vrsto let skrbimo za učenje različnih športov in izvajamo tečaje, tabore in počitnice. Poskrbimo tudi za prevoze s kombiji in avtobusi. Med šolskimi počitnicami pa skrbimo za edinstveno izkušnjo z različnimi aktivnostmi in nadstandardom. Ekipo sestavljajo preverjeni in izkušeni učitelji, trenerji, vaditelji, ki pri nas delujejo že vrsto let in so se izkazali s svojimi profesionalnimi in človeškimi vrlinami. Za svoj kader skrbimo z rednimi zunanjimi in notranjimi izobraževanji, sistemom mentorstva in nadzora koordinatorjev posameznih programov. Vse nas druži strast do športa in želja po lastnem napredku v naših športih, kot tudi v pedagoških in vzgojnih pogledih. Uživamo v  prenašanju znanja na vse, ki pridejo v naše tečaje, tabore in počitnice. Odlikuje nas oseben in individualen pristop do vsakega posameznika. Prilagajamo učni proces in pedagoške metode dela glede na starost, znanje in sposobnosti. Učimo s pohvalo, ki je naše osnovno vodilo pri učenju. Ne nazadnje pa smo prijateji, ki se družimo in izmenjujemo izkušnje tudi izven našega delovnega časa.

Luka Štumberger

ustanovitelj in direktor

NAŠI SPONZORJI

Delamo z najboljšimi. Ponosni smo na naše partnerje, ki delajo z nami.