Osnovna šola

V času šolskih počitnic organiziramo tečaje smučanja na Krvavcu. Otroci so v skupine razporejeni po predhodnem znanju.

Cena vključuje: smučarsko karto, smučarskega učitelja, topel čaj, medaljo in presenečenje ter dnevno poročanje preko portala jecom.si. 

IMG_0485

PRIJAVA

Šolsko leto 2020/2021

1.termin 15.2.2021 – 19.2.2021 (počitnice Vzhodni del Slovenije)

2.termin 22.02.2021 – 26.02.2021 (počitnice Zahodni del Slovenije)

Cena za vse termine je 240,00€, posamezni dan je ovrednoten na 80,00€.

Plačilo mora biti izvršeno na Jecom šport d.o.o., Trnovlje 42, 4207 Cerklje; TRR SI56 6100 0002 4192 147 v istem dnevu, kot je bila opravljena prijava na tečaj (prijava je obvezna preko portala na spletni strani www.jecomsport.si ). V kolikor plačilo ni urejeno v istem dnevu kot prijava na tečaj, se rezervacija odpove. Cena tečaja je 240 EUR za vseh 5 dni.

1., in 2.termin, samo 4 tečajniki v skupini + prednostni vstop na vlečnico in sedežnico cena: 340 EUR.

PRIJAVA

Tečaji bodo zaradi aktualnih razmer malo spremenjeni, saj smo primorani upoštevati dodatne omejitve zaradi zagotavljanja preprečevanja virusa (posebnosti opisane v nadaljevanju).

Tečaji bodo potekali v homogenih skupinah, glede na predhodno znanje smučanja (test 1.dan), kar nam omogoča hitrejši napredek posameznika. Program se sproti prilagaja otrokom v skupini, kar omogoča učenje na zabaven in igriv način. Naša želja je, da se otroci čim hitreje in čim bolje naučijo varno smučati. Poseben poudarek je v naši šoli na varnosti smučanja.

Posebnosti letošnjih tečajev zaradi omejitev:

 • Prevoz otrok do spodnje postaje gondole ni organiziran, starši boste morali svoje otroke pripeljati v drive-in označeno prevzemno točko na zgornjem parkirišču (spodnja postaja gondole na Krvavec), kjer bomo otroke in opremo prevzeli učitelji, ter skupaj z njimi odšli na smučišče (med 7.30-8.00). Poleg tega boste morali otroke prevzeti na isti točki po končanem tečaju (dve možnosti, ki ju boste označili pri prijavi preko našega portala ob 14.00 ali 16.00). Med 14.00 in 16.00 bomo namreč organizirali tudi aktivno varstvo.
 • Prehrana: malico morajo otroci imeti s sabo vsak dan v nahrbtniku. Zagotovili, bomo primeren prostor, kjer bodo otroci v svojih »mehurčkih« tudi pojedli le to. Za topel čaj in vodo, bomo poskrbeli mi na samopostrežnih avtomatih. Natančna priporočila vam bomo poslali po prijavi.
 • Otroci do 12 leta ne potrebujejo opravljenega hitrega testa na covid, starejši pa morajo imeti negativen test, ki ni starejši od 7 dni.
 • Vsi otroci potrebujejo s sabo masko za obraz (za vožnjo z gondolo).
 • Tečaja se lahko udeležijo samo zdravi otroci.
 • Plačilo tečaja mora biti poravnano ob prijavi (isti dan, sicer se rezervacija šteje, kot odpovedana)
 • Vsi naši učitelji bodo redno testirani na virus covida.

V času smučarskih tečajev nudimo tudi popust v višini 50% na najem smučarske opreme za naše tečajnike.

V ceno tečaja je vključeno :smučarska karta, smučarski učitelj, čaj, medaljo in presenečenje, hrambo opreme, dnevni slikovni material na portalu jecomsport.si 
Cena posameznega dne je 80 EUR.
Vse cene so v EUR. V ceno je vključen 22% DDV.  

V primeru odpovedi oz bolezni se posamezni dan obračuna v višini 80 EUR. V primeru neprihoda prvi dan, se prav tako obračuna znesek v višini 80 EUR. To v praksi pomeni, da v kolikor je tečajnik prisoten na tečaju 3,4 ali 5 dni, ne vračamo denarja. V primeru, da je otrok na tečaju prisoten 2 dni, vrnemo 80 EUR, v primeru pa da je otrok prisoten samo 1 dan, vrnemo 160 EUR. V kolikor ste prijavljeni in vas tudi prvi dan ni in da tudi nadaljnje 4 dni tečajnik ni prisoten na tečaju, vrnemo 160 EUR.

Za vse otroke, ki bodo obiskovali tečaj smučanja v času od 22.2.2021 do 26.2.2021, bo RTC Krvavec podaril gratis smučarsko vozovnico za soboto, 27.2021 (več informacij o tem, bomo posredovali naknadno vsem udeležencem tečaja).

Tečaj bo izveden v vsakem vremenu – odpovedan bo samo v primeru dežja na smučišču (obvestilo po e-pošti najkasneje ob 6:30).

V času tečaja nudimo brezplačno izposojo smučarske opreme (smuči + palice + smučarski čevlji) za vse naše tečajnike. Za najem ostale opreme (čelada, smučarska očala, rokavice …), nudimo – 50% na naš redni cenik.

 

DODATNE INFORMACIJE – oprema, potek tečaja,…

Obvezna oprema – primerna in topla smučarska oblačila, šal ni priporočljiv (zaradi varnosti), smučarska čelada, podkapa (ni obvezno), smučarska očala, palice (začetniki palic ne potrebujejo in naj jih ne nosijo s seboj), primerno dolge in urejene smuči (med brado in nosom, začetniki obvezno krajše – max do brade), smučarske čevlje (pancarje).

Vsa oprema naj bo podpisana – kratice na vidnem mestu.

Otroci naj pridejo na zbirno mesto že obuti v pancarje (druge obutve s seboj ne potrebujejo). S seboj naj imajonahrbtnik z malico. Priporočljivo je, da so namazani s sončno oz. zaščitno kremo. Tisti, ki nimajo opreme jo bodo dobili v ski servisu na Krvavcu. Najem opreme (smuči + palice +smučarski čevlji) v času terminov je za tečajnikebrezplačen.

Potek smučarskega tečaja  (ure so okvirne, prilagajamo se tečajnikom in vremenskim razmeram)

 • 7.30-8:00 prihod v drive-in oddajno mesto za otroke (vidna zastava naše šole)
 • 8.00-8.15 odhod iz spodnje postaje RTC Krvavec
 • 8:30 smučanje
 • 10:30-11.00 malica (imajo jo otroci s sabo)+čaj (zagotovimo mi)
 • 11:15 smučanje
 • 13:30 odhod iz zgornje postaje RTC Krvavec
 • 14:00 prihod na spodnjo postajo in oddaja otrok v drive-in prevzemnem mestu (varianta 1)
 • 16.00 prihod na spodnjo postajo in oddaja otrok v drive-in prevzemnem mestu (varianta 2), kjer bomo imeli na smučišču še varstvo z igrami na snegu, sankanje, ter možnost drugih iger v naših prostorih in ostala animacija (doplačilo 10,00 EUR/dan), obvezna predhodna prijava preko našega portala.

Za morebitne informacije smo vam na voljo na telefonski številki: 064 205 186

Ali pa nam pišite na e-naslov: krvavec@jecomsport.si

Več podrobnih informacij, bodo prijavljeni dobili najkasneje 2 dni pred pričetkom.

V kolikor pa si želite individualno učenje smučanja ali bordanja, pa si lahko rezervirate termin med 9 in 16 na tel 031 301 250.