Kontaktirajte nas

Pošljite nam sporočilo in vzeli si bomo čas, da vam najdemo vašo neverjetno avanturo!

[contact-form-7 id=”246″ title=”Contact form 1″]

Pogosto zastavljena vprašanja

Še vedno niste prepričani, če vam lahko pomagamo? Preverite nekaj najbolj pogosto zastavljenih vprašanj? Lahko pa nam tudi pišete, ali nas pokličete.

Prijava na organiziran tečaj je možna preko portala na spletni strani https://portal.jecomsport.si/prijava.php. Pred prvo uporabo portala se je potrebno registrirati (registracija je brezplačna). Na vaš e-naslov boste nato prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim se boste lahko prijavili v portal.
V sezoni 2016/2017 smo uvedli nov sistem za elektronsko naročanje izposoje smučarske opreme, ki omogoča rezervacijo od doma. Na spletni strani XXX izpolnite svoje osebne podatke in podatke o želeni opremi ter datumu izposoje. Ob vašem prihodu na Krvavec vas bo oprema pričakala v naši izposojevalnici.
Zavedamo se, da je zdravje na prvem mestu, zato se v takih primerih trudimo prehrano ustrezno prilagoditi. V dogovoru s starši za otroka pripravimo primerno prehrano, v kolikor to ni mogoče, pa jo lahko otrok prinese tudi seboj.
Pri prijavi na tečaj smučanja starši ocenijo raven smučarskega znanja. Prvi dan tečaja smučarki učitelji preverijo to znanje in potrdijo uvrstitev v skupino oz. jih razvrstijo v manj ali bolj zahtevno. Tekom tečaja učitelji spremljajo tudi napredek in po potrebi otroka razporedijo v višjo skupino.
Zavedamo se, da je zdravje na prvem mestu, zato razumemo da včasih lahko pride tudi do izostanka. V primeru poškodb ali bolezni zato ob pravočasni odjavi vrnemo del plačanega tečaja. Znesek vrnjenega denarja je odvisen od števila manjkajočih dni, prisotnost na tečaju pa se obračuna po internem ceniku za vsak posamezni dan (del stroškov se namreč ne more povrniti kot je npr tedenska smučarska vozovnica, organiziran skupni prevoz ipd.)
Vsi učitelji v naši športni šoli so ustrezno usposobljeni in imajo veliko izkušenj s poučevanjem. To dokazujejo s pridobljenimi strokovnimi nazivi, ki jih podeljujejo posamezne krovne organizacije (ZUTS, SZS, NZS, Fakulteta za šport…) in jih je potrebno redno obnavljati. Na vašo zahtevo vam ustrezno strokovno usposobljenost učitelja tudi dokažemo s predložitvijo izkaznice/potrdila/diplome.
Zaradi lažje organizacije dela in priprave opreme ter učiteljev se za večje skupine priporočamo za predhodno najavo po telefonu na 031 301 250 ali po e-pošti na krvavec@jecom.si
Naša izposojevalnica koles in kolesarske opreme je res locirana na Krvavcu vendar to ni ovira, da si opreme ne bi najeli tudi za vožnjo drugje. Po predhodni najavi je prevzem kolesa in opreme možen v Cerkljah pod Krvavcem, vendar pa tak način izposoje prakticiramo samo ob izposoji za tri ali več dni.
V naši izposojevalnici nudimo izposojo smučarske ter kolesarske opreme. Ker gre za dokaj adrenalinska športa se zavedamo, da lahko pride do poškodovanja opreme. Po vrnitvi opreme se opravi pregled in ugotovi morebitne poškodbe. V kolikor gre za manjše poškodbe, popravilo uredimo v našem servisu. V kolikor gre za večje poškodbe se dogovorimo o načinu in financiranju popravila.

V ta namen smo v smučarski sezoni 2016/2017 uvedli tudi novost – možnost zavarovanja izposojene opreme. Cena zavarovanja je v višini 5% celotne vrednosti izposoje opreme, s tem pa si zagotovite uporabo opreme brez skrbi, kdo bo kril stroške morebitnih poškodb.

Ob tem naj opozorimo, da zgornje velja za nenamerno poškodovanje opreme. V primeru vandalizma ali namernega poškodovanja opreme, povzročitelju zaračunamo polno vrednost nove opreme.